fbpx
Siirry suoraan sisältöön

Ei teistä haittaakaan ole ollut

Näin painavat kehut saimme Meidän Loimaalle poliittiselta ”vastustajalta” jo viime syksynä. Paikallisen politiikan kiemuroissa olemme vähitellen oman paikkamme ottaneet ja monet ovat aloittelijoina asioiden hoitoon vähitellen oppineet. Mitään kaupungin kaikkien asioiden parantamisen hokkuspokkus-temppuja emme ole aikaiseksi saaneet.

Paikkamme on ollut uusien avausten ja ideoiden nostajana sekä myös muiden ryhmien välillä kompromissien etsijänä. Hyvin usein paikallisella tasolla asioista ollaan hyvinkin samaa mieltä, mutta sanamuodot ja periaatteet riitelevät. Päätöksenteon keskustelukulttuuri on tutkitusti parantunut ja ML-ryhmällä saattaa siinä olla oma ansionsa. Toki tekemisemme näkyvät myös strategiassa ja päätöksissä.

Vaalikausi on puolivälissä, seuraavan budjetin valmistelu menossa ja loppusyksyllä tehdään taas tulevia vuosia koskevia päätöksiä. Näitä pohtimaan ML-ryhmä kokoontuu Melliläjärven saunalle tiistaina 22.8. klo 18. Keskustelusta, ideoista, osallistumisesta ja päätöksenteosta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Mielipiteistä riippumatta…

ML valtuustoryhmä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *